Omfugning

​Murerbussen.dk er en murervirksomhed med mange års erfaring. Der findes fuger over alt i dit hus og derfor er det også vigtigt, at de bliver lavet pænt og fremstår ordentlige. Vi løser fugeopgaver både inde og ude – i vådrum, ved vinduer og døre, på gulve og tagdækninger, ved altaner, bassiner eller facader.


Vi arbejder udelukkende med anerkendte og gennemtestede materialer og metoder, når vi løser opgaver for vores kunder. Det gør vi, da høj kvalitet er en kerneværdi for os. Vi vægter service højt og bestræber os på at have en så tæt dialog med vores kunder som muligt.

Fugearbejde er i dag et højt specialiseret fagområde, som stiller betydelige krav til viden om byggeteknik, materialer, miljø og kvalitetssikring. Vi har derfor ansat en række specialister inden for blandt andet gulvfugning, vådrumsfugning, renovering og brandtætning.

Fugning er det sidste touch og modvirker snavs og fugt uønskede steder. Det er ligeledes en æstetisk finish, der fuldender projektet. Fugning kan også være med til at forhindre kulde og det er med til at påvirke et godt indeklima. Forlænget levetid og sikkerhed er også vigtige aspekter og resultater i forbindelse med fugning.

Har du brug for hjælp og rådgivning i forhold til fugning, er vi altid klar med professionel vejledning og vi kommer gerne forbi for at udarbejde et uforpligtende tilbud på dit projekt. Læs mere om vores arbejde her på siden eller kontakt os for et tilbud. Vi glæder os til at ordne dine fuger!

Vi tilbyder også:

​Lad os hjælpe dig videre med din byggedrøm

​Udfyld formularen her og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har mange års erfaring inden for individuelle løsninger af murerarbejde. Så du er sikret god kvalitet.

Vi holder altid alle vores aftaler, og leverer det vi har lovet vores kunder til tiden!

Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket sikrer vores kunder korrekt udført håndværksarbejde.

​Følg os på Facebook​

Føl​g os på Facebook og få større
​indblik i vores hverdag & opgaver

Telefon

504 504 03

Firma

Murerbussen.dk

CVR: 41966572

​Har vi fanget din interesse?

Få hjælp til dit næste murerprojekt i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt